Legyen részese egy sikertörténetnek:

csatlakozzon a Greenman üzleti partnereihez!

A Greenman története az elhivatottság, a minőség és az ügyfelek iránti odafigyelésről szól, vásárlóink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Csatlakozzon a Greenmanhez, hogy együtt formáljuk az egészség és fenntarthatóság jövőjét!

Helyi gyártású termékeink garantálják a világszínvonalú minőséget, melyek alapja hatásos, probiotikus megoldásainkban rejlik.

Legendás vásárlói elégedettségünk mögött hűséges ügyfeleink állnak, akik a Greenmant választották, mert hisznek abban, hogy a természetes megoldások és a prémium minőség kéz a kézben járnak.

A Greenman segíti partnereit a siker felé vezető úton. Együttműködve számos platformmal és eszközzel biztosítjuk, hogy üzenetünk és termékeink eljussanak azokhoz, akiknek szántuk. Az eredmény? Exponenciális növekedés évről évre.

Laczikó Tamás értékesítési vezető

“Élő világunk fordulóponthoz érkezett. Folyamatosan növekszik az éves átlaghőmérséklet. A Kárpát-medence sajátos mikroklímája kezd megváltozni. Olyan élőlények jelennek meg, melyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Eddig ismeretlen növények veszik át egy-egy térségi populációban az egyeduralmat. Veszélyes kórokozók fertőznek, melyek korábban csak Ázsiában-Afrikában voltak ismertek. A méhpusztulás évről-évre megoldatlan problémát okoz, közvetett hatással a beporzásokra.
Mindennek mi magunk, emberek vagyunk az okozói.
Szinte elképzelhetetlen, hogy az identitásunk megőrzése mellett ne a család és a természet legyen az első. Az első, de nem az utolsó. Nem hittem, hogy már az én életemben ilyen mértékben változik az élő környezet. Milyen gondolatot kapnak az unokáink? Csak rajtunk
múlik. Ahogy az is, hogy mit teremtünk meg és mit pusztítunk el.
Lassítsunk! Teremtsünk, alkossunk, hogy büszkék legyenek ránk elődeink és utódaink. ÉLETRE FEL!”

– Laczikó Tamás, a Greenman Kft. értékesítési vezetője 

 

Greenman – Évmilliók tudása palackba zárva

Lépjen most kapcsolatba velünk, és induljunk el egy sikeres és kielégítő partnerkapcsolat felé!