1 liter5 liter

Greenman Ca+S

A Greenman Ca + S készítmény hozzájárul a növények optimális körülmények közötti fejlődéséhez a kalcium és kén jótékony erejével. Alkalmazható valamennyi szántóföldi és kertészeti kultúra kalcium és kén hiányának megelőzésére. Emellett a szántóföldi kultúrákban a kijutatott karbamid műtrágya nitrogén veszteségének csökkentésére is használható.

Legyen a partnerünk! Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

A készítmény használata javíthatja a termés minőségét és mennyiségét, valamint segíthet megelőzni olyan problémákat, mint a gyökérrothadás vagy a növények elhalása a tápanyaghiány miatt.

A kalcium és kén pótlása különösen fontos lehet olyan talajokban, ahol ezek a tápanyagok hiányoznak vagy nehezen hozzáférhetők a növények számára.

Az egészséges növényeknek ellenállóbbak lehetnek a kórokozók és környezeti stresszhatásokkal szemben, így növelhetik a növénytermesztés sikerességét.

Adagolása:

Kalcium és kén hiányának megelőzése érdekében:

– talajtrágyázással, 10-15 l/ha mennyiségben, 200 l/ha vízmennyiséggel, vetés, ültetés előtt kijuttatva, majd a talajba dolgozva,

– a hiánytünetek szükség szerinti levélkezelésére, virágzás után, 3-5 alkalommal, 2-3 hetente, a termésérés kezdetéig, 10 l/ha mennyiségben, legfeljebb 1,0 %-os töménységben kipermetezve.

Karbamid műtrágya nitrogén veszteségének csökkentésére:

– szilárd karbamid műtrágya kijuttatását követően közvetlenül, a műtrágya nitrogén tartalmának 26-33%-val megegyező mennyiségben 200-300 l/ha vízmennyiséggel kipermetezve,

– karbamid tartalmú oldattal történő trágyázás esetén a műtrágya nitrogén tartalmának 26-33 %-val megegyező mennyiségben a műtrágyához hozzákeverve és kipermetezve.

További ajánlásunk:

Növényvédő szerekkel és más termésnövelő anyagokkal történő együttes kijuttatás előtt keverési próbát szükséges végezni! Réz tartalmú anyagokkal nem keverhető!

A készítmény a méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!

Tárolási körülmények: száraz, hűvös, de fagymentes (maximum +35oC-on), jól szellőző, sugárzó hőtől mentes, fedett helyen, erős bázisoktól, peroxidoktól, gyújtóforrásoktól, poliszulfidoktól távol.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Greenman Ca+S” értékelése elsőként